7 Nisan 2025 09:57

Trakya'da kar yağışı

Trakya'nın yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da hava sıcaklığı 2 dereceye düştü. Kar yağışının gün boyu etkili olması bekleniyor.

Trakya'da kar yağışı

Fotoğraf: DHA

Edirne – Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) uyarısının ardından Trakya'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

MGM İstanbul Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin Trakya için yaptığı uyarının ardından, gece yarısından sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Edirne'nin Keşan ilçesi ile Bulgaristan'a sınır köyler kar yağışı ile beyaza bürünürken, kent merkezinde ise sabah saatlerinden itibaren hafif kar yağışı başladı. Kırklareli'nin Demirköy, Kofçaz ilçeleri ile Bulgaristan'a ulaşılın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı kara yolunda kar etkili oldu. Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde de kar beyaza bürüdü.

Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde ekipler tuzlama ve temizleme çalışması yapıyor. Yağış ile birlikte sıcaklıklar da düşüş görüldü. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da hava sıcaklığı 2 dereceye düştü. Kar yağışının gün boyu yer yer etkili olması bekleniyor. (DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Halka zam, Kalyon’a teşvik

Halka zam, Kalyon’a teşvik

Enerjide özelleştirmelerle halkın cebinden çıkan dağıtım bedeli 5 yılda yüzde 642 artarken, eski Hazine Bakanı Lütfi Elvan’ın yönetiminde bulunduğu Kalyon Holdinge ait Kalyon Güneş Teknolojilerine 1.1 milyar liralık teşvik verildi. Şirket üç yıl boyunca tek kuruş vergi ödemedi.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
10 Nisan 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et